Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g46kcal1.5g1.2g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha350g581kcal66.5g0g35g0g
Kaali, valkokaali1198g253kcal14.4g40.7g2.4g25.1g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5259g1818kcal168.6g93.4g82.8g52.6g
Valittu annoskoko2630g909kcal84.3g46.7g41.4g26.3g
Annoskoko puolitettuna1315g455kcal42.2g23.4g20.7g13.2g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271