Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi20g55kcal1.8g1.4g4.6g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha420g697kcal79.8g0g42g0g
Kaali, valkokaali1437g303kcal17.2g48.9g2.9g30.2g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu18g19kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6312g2182kcal202g112.2g99.4g63.2g
Valittu annoskoko3156g1091kcal101g56.1g49.7g31.6g
Annoskoko puolitettuna1578g546kcal50.5g28.1g24.9g15.8g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271