Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi23g65kcal2.1g1.6g5.3g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha490g814kcal93.1g0g49g0g
Kaali, valkokaali1677g354kcal20.1g57g3.4g35.2g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7364g2545kcal235.8g130.8g115.8g73.6g
Valittu annoskoko3682g1273kcal117.9g65.4g57.9g36.8g
Annoskoko puolitettuna1841g636kcal59g32.7g29g18.4g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271