Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi30g83kcal2.7g2.1g6.8g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha630g1046kcal119.7g0g63g0g
Kaali, valkokaali2156g455kcal25.9g73.3g4.3g45.3g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu27g28kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9468g3273kcal303.2g168.2g149g94.8g
Valittu annoskoko4734g1637kcal151.6g84.1g74.5g47.4g
Annoskoko puolitettuna2367g818kcal75.8g42.1g37.3g23.7g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271