Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.3g9kcal0.3g0.2g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha70g116kcal13.3g0g7g0g
Kaali, valkokaali240g51kcal2.9g8.1g0.5g5g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3g3.1kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1052g363kcal33.6g18.6g16.6g10.6g
Valittu annoskoko526g182kcal16.8g9.3g8.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna263g91kcal8.4g4.7g4.2g2.7g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271