Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-punajuurilaatikko

1. Keitä riisiä suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia.

Kuori punajuuret ja raasta ne hienolla raastinterällä.

Kuori ja hienonna sipuli.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää sipulikuutiot ja anna niiden pehmentyä.

Mausta jauhelihaseos lihaliemikuutiolla, basilikalla, suolalla ja pippurilla.

3. Sekoita punajuuriraasteen joukkoon esikeitetyt riisit vesineen.

Kaada punajuuririisiseosta ja jauhelihaseosta kerroksittain voideltuun, laakeaan uunivuokaan.

4. Sekoita maito ja munat keskenään ja kaada seos vuokaan.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Tarjoa raikkaan salaatin ja ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Maijakoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma puuroriisi (Risella), annos 100g85g290kcal6.5g62.1g1.8g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g5g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 1000g384kcal10g69g2g25g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g400g680kcal80g0g40g0g
Basilika, tuore 13g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Plus rasvaton maito (Valio), annos 1000g500g200kcal25g24.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5558g3599kcal278.4g331.8g116.4g63.4g
Valittu annoskoko2779g1799kcal139.2g165.9g58.2g31.7g
Annoskoko puolitettuna1390g900kcal69.6g83g29.1g15.9g
Arvot/100g100g65kcal5g6g2.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387531