Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g800g1392kcal140.8g0g92g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g250g180kcal6.3g42g0.3g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g80g38kcal1.2g5.8g1g2.4g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)700g385kcal7g28g28g4.2g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3740g4013kcal313.6g152.4g243.2g14.8g
Valittu annoskoko1870g2007kcal156.8g76.2g121.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna935g1003kcal78.4g38.1g60.8g3.7g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670