Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)200g130kcal6.4g9.6g7g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g75g240kcal6.8g39g4.5g6.8g
Omena, ulkomainen, kuorittu 200g89kcal0.4g18.8g0.2g3.6g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g105g94kcal15.8g0.5g3.2g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g150g420kcal28.5g0g34.5g1.5g
Siirappi 7g21kcal0g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3174g4403kcal385.6g160.6g239.4g29g
Valittu annoskoko1587g2201kcal192.8g80.3g119.7g14.5g
Annoskoko puolitettuna794g1101kcal96.4g40.2g59.9g7.3g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387706