Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)37g116kcal6.4g20.2g1.1g4.9g
Ketsuppi, meira4g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g18g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Palvikinkku Wursti11g10kcal1.7g0.1g0.2g0g
Oltermanni, perinteinen8.2g30kcal2.1g0g2.4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.1g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g15g7.5kcal0.1g1.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana235g442kcal22g47.2g18.4g10.4g
Valittu annoskoko118g221kcal11g23.6g9.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna59g111kcal5.5g11.8g4.6g2.6g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993