Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g2.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)62g193kcal10.6g33.7g1.8g8.1g
Ketsuppi, meira6.7g4.7kcal0.1g1.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Palvikinkku Wursti19g17kcal2.9g0.1g0.4g0g
Oltermanni, perinteinen14g49kcal3.4g0g4g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.9g4.9kcal0.5g0g0.3g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g25g13kcal0.2g3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana392g737kcal36.4g79g31g17.2g
Valittu annoskoko196g369kcal18.2g39.5g15.5g8.6g
Annoskoko puolitettuna98g184kcal9.1g19.8g7.8g4.3g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.2g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993