Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g31g0kcal0g0g0g0g
Vesi279g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 98g864kcal0g0g97.8g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)698g2165kcal118.7g377g20.2g90.8g
Ketsuppi, meira75g53kcal1.1g12.1g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Palvikinkku Wursti210g192kcal32.3g1.3g4.2g0g
Oltermanni, perinteinen154g553kcal38.4g0g44.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g21g55kcal5.7g0g3.6g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g279g140kcal2.8g33.5g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4396g8256kcal409.2g884.8g348g193.6g
Valittu annoskoko2198g4128kcal204.6g442.4g174g96.8g
Annoskoko puolitettuna1099g2064kcal102.3g221.2g87g48.4g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993