Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g3.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)75g232kcal12.7g40.4g2.2g9.7g
Ketsuppi, meira8.1g5.7kcal0.1g1.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Palvikinkku Wursti22g21kcal3.5g0.1g0.4g0g
Oltermanni, perinteinen17g59kcal4.1g0g4.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.2g5.8kcal0.6g0g0.4g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g30g15kcal0.3g3.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g884kcal43.8g94.8g37.4g20.6g
Valittu annoskoko235g442kcal21.9g47.4g18.7g10.3g
Annoskoko puolitettuna118g221kcal11g23.7g9.4g5.2g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993