Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g40g0kcal0g0g0g0g
Vesi359g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 126g1111kcal0g0g125.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)898g2783kcal152.6g484.8g26g116.7g
Ketsuppi, meira97g68kcal1.5g15.5g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g424g114kcal5.5g20.3g0.8g7.2g
Valkosipuli 22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.5g
Palvikinkku Wursti269g247kcal41.5g1.6g5.4g0g
Oltermanni, perinteinen198g711kcal49.4g0g57.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g27g70kcal7.3g0g4.6g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g359g180kcal3.6g43.1g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5652g10615kcal526.2g1137.6g447.2g248.8g
Valittu annoskoko2826g5307kcal263.1g568.8g223.6g124.4g
Annoskoko puolitettuna1413g2654kcal131.6g284.4g111.8g62.2g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993