Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)13g39kcal2.1g6.7g0.4g1.6g
Ketsuppi, meira1.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g5.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Palvikinkku Wursti3.7g3.4kcal0.6g0g0.1g0g
Oltermanni, perinteinen2.7g10kcal0.7g0g0.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.4g1kcal0.1g0g0.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g5g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana78g147kcal7.2g15.6g6.2g3.4g
Valittu annoskoko39g74kcal3.6g7.8g3.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna20g37kcal1.8g3.9g1.6g0.9g
Arvot/100g100g189kcal9.2g19.9g7.9g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993