Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g6.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 21g185kcal0g0g20.9g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)150g464kcal25.4g80.8g4.3g19.5g
Ketsuppi, meira16g11kcal0.2g2.6g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 3.6g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Palvikinkku Wursti45g41kcal6.9g0.3g0.9g0g
Oltermanni, perinteinen33g119kcal8.2g0g9.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g4.5g12kcal1.2g0g0.8g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g60g30kcal0.6g7.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana942g1769kcal87.4g189.8g74.2g41.6g
Valittu annoskoko471g885kcal43.7g94.9g37.1g20.8g
Annoskoko puolitettuna236g442kcal21.9g47.5g18.6g10.4g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.2g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993