Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g7.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi70g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 24g216kcal0g0g24.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)175g541kcal29.7g94.3g5.1g22.7g
Ketsuppi, meira19g13kcal0.3g3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g82g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Palvikinkku Wursti52g48kcal8.1g0.3g1g0g
Oltermanni, perinteinen38g138kcal9.6g0g11.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g5.2g14kcal1.4g0g0.9g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g70g35kcal0.7g8.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1099g2064kcal102.4g221.4g86.8g48.4g
Valittu annoskoko550g1032kcal51.2g110.7g43.4g24.2g
Annoskoko puolitettuna275g516kcal25.6g55.4g21.7g12.1g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993