Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g88g0kcal0g0g0g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 280g2476kcal0g0g280g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2000g6200kcal340g1080g58g260g
Ketsuppi, meira216g151kcal3.2g34.6g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g944g255kcal12.3g45.3g1.9g16g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Palvikinkku Wursti600g550kcal92.4g3.6g12g0g
Oltermanni, perinteinen440g1584kcal110g0g127.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g60g156kcal16.2g0g10.2g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g800g400kcal8g96g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12592g23649kcal1171.8g2534.6g996.4g554g
Valittu annoskoko6296g11824kcal585.9g1267.3g498.2g277g
Annoskoko puolitettuna3148g5912kcal293g633.7g249.1g138.5g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993