Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g10g0kcal0g0g0g0g
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 31g278kcal0g0g31.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)224g696kcal38.2g121.2g6.5g29.2g
Ketsuppi, meira24g17kcal0.4g3.9g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 5.4g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Palvikinkku Wursti67g62kcal10.4g0.4g1.3g0g
Oltermanni, perinteinen49g178kcal12.3g0g14.3g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g6.7g18kcal1.8g0g1.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g90g45kcal0.9g10.8g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1413g2654kcal131.6g284.6g111.4g62.2g
Valittu annoskoko706g1327kcal65.8g142.3g55.7g31.1g
Annoskoko puolitettuna353g663kcal32.9g71.2g27.9g15.6g
Arvot/100g100g188kcal9.3g20.1g7.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993