Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)31g97kcal5.3g16.8g0.9g4.1g
Ketsuppi, meira3.4g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Palvikinkku Wursti9g8.6kcal1.4g0.1g0.2g0g
Oltermanni, perinteinen6.9g25kcal1.7g0g2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.9g2.4kcal0.3g0g0.2g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g13g6.2kcal0.1g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana197g369kcal18.4g39.4g15.6g8.8g
Valittu annoskoko98g184kcal9.2g19.7g7.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna49g92kcal4.6g9.9g3.9g2.2g
Arvot/100g100g188kcal9.4g20g7.9g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993