Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Omena rahka piirakka

Pohja:
200 g margariinia
2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria

1. Paloittele rasva kulhoon ja anna sen pehmetä.

2. Lisää kuivat aineet
ja nypi ne rasvaan.

3. Valmis taikina on pehmeä, yhtenäinen massa eikä paljoa murene.

Se on heti valmista leivottavaksi,
sitä ei tarvitse laittaa kylmään lepäämään.

Täyte:
1 purkki rahkaa (skyr omena kaneli)
2dl kermaviiliä
1 dl sokeria

Ensin kaadat kulhoon kermaviilin ja
sekoitat sinne rahkan.

Sitten kaadat sokerit ja sekoitat kunnolla...ei siis vatkausta.

Täytteen kaadat sitten siihen raa'an taikinan päälle.

Siitäkin tulee aika sellaista tökkömäistä.

Sitten raastat kaksi omenaa ja ripottelet siihen seoksen päälle/viipaloi
Niiden päälle vielä kanelisokeria.

Ja eikun uuniin 175 asteeseen 35-40 minuuttia!
Anna jäähtyä ennen tarjoilua

16kpl:tta todella ohuita paloja

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Kristiinaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 75200g1360kcal2g2g150g0g
Sokeri 290g1177kcal0g289.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 340g1167kcal34.6g238g4.1g11.9g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Skyr uuniomena (Ms iceland dairies), annos 170g170g92kcal15.3g7.1g0.3g0g
Eila laktoositon kermaviili 10% (Valio), annos 200g200g240kcal6g8.2g20g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 260g100kcal0.4g21.2g0.2g3.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10g36kcal0.4g8g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2992g8508kcal118.4g1187.6g350g31.8g
Valittu annoskoko1496g4254kcal59.2g593.8g175g15.9g
Annoskoko puolitettuna748g2127kcal29.6g296.9g87.5g8g
Arvot/100g100g284kcal4g39.7g11.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388072