Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Päivin köykänen omppupulla rahkaan

Kuten pullataikinan teko, mutta tässä tiivistys:
lämmitä maito ja vesi 37'c, lisää siihen makeutusjauhe, kardemumma, suola, hiivat, kanamuna, rahka ja lopuksi jauhot vispilällä kevyesti vatkaten.

Laita pyyhkeen alle kohoamaan, ja kuori sekä pilko omput kohotusajalla.

Suihkauta vuokiin KEIJU- vuokasuihketta tarttumisen estämiseksi.

Itse laitoin näitä tällä kertaa silikonimuffisnssivuokiin (omppupalat alimmaksi) sekä silikonisiin sydänvuokiin.

Omppujen päälle voi ripotella kanelia ja makeutusjauhetta mielen mukaan.

Paista 200'c 20-30min.

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen400g132kcal13.2g19.6g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 14g10kcal1.8g0.2g0.1g1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5g16kcal0.6g3g0.4g1.4g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)55g121kcal7.2g0.3g10.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki500g280kcal42.5g25g1g0g
Jauhoseos gluteiiniton (Semper), annos 100g500g1700kcal25g375g2.5g35g
Omena, ulkomainen, kuorittu 570g255kcal1.1g53.7g0.6g10.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4298g5027kcal182.8g953.6g29.6g95.4g
Valittu annoskoko2149g2514kcal91.4g476.8g14.8g47.7g
Annoskoko puolitettuna1075g1257kcal45.7g238.4g7.4g23.9g
Arvot/100g100g117kcal4.3g22.2g0.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388273