Suppis-Juurespiiras
Sekoita juuressose ja rasva kulhossa.
Yhdistä kuivat aineet ja lisää juures-rasvaseoksen joukkoon.
Sekoita tasaiseksi.
Taputtele taikina leivinpaperin päälle pellille jauhotetuin käsin.
Pudista ja paloittele sienet.
Haihduta neste sienistä pannulla ja siirrä syrjään.
Suikaloi pekoni.
Paahda pekonit pannulla kevyesti.
Lisää joukkoon lanttu ja porkkanat.
Anna hautua noin 10 minuuttia.
Lisää joukkoon punasipulit ja jatka hauduttamista vielä hetki.
Sekoita pekoni-kasvisseokseen sienet, sulatejuusto ja munat.
Mausta timjamilla, basilikalla ja mustapippurilla.
Kaada sienitäyte pohjan päälle ja tasoita pinta.
Ripottele päälle juusto.
Paista suppis-juurespiirasta 200-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia.
Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa
Emakko