Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 27g6.2kcal0.5g0.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g327g92kcal2g19.5g0.7g8.2g
Parsakaali brokkoli 381g134kcal17.6g7.4g1.1g9.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka283g31kcal3.1g3.1g0.6g2.8g
Kiinankaali 277g55kcal4.3g6.2g0.8g2.5g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g30g54kcal0.8g12.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3260g772kcal57.6g102.6g7.2g49.8g
Valittu annoskoko1630g386kcal28.8g51.3g3.6g24.9g
Annoskoko puolitettuna815g193kcal14.4g25.7g1.8g12.5g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703