Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 400g514kcal83g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g400g144kcal7.2g25.6g1.2g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g100g95kcal8g14g0.7g8g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g10g16kcal0.9g3.1g0g0.1g
Juustokumina jeera (), annos 6g6g21kcal1.1g2.7g1.3g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Ruokasuola jodioitu 10g0.3kcal0.1g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1990g1727kcal203.6g99.8g56.8g20.4g
Valittu annoskoko995g864kcal101.8g49.9g28.4g10.2g
Annoskoko puolitettuna498g432kcal50.9g25g14.2g5.1g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389040