Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g188g658kcal11.3g142.8g3.2g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g677g237kcal6.8g44g3.4g5.4g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g1789kcal36.2g373.6g13.2g18.4g
Valittu annoskoko1026g895kcal18.1g186.8g6.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna513g447kcal9.1g93.4g3.3g4.6g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139