Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g209g731kcal12.5g158.7g3.5g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g752g263kcal7.5g48.9g3.8g6g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2280g1988kcal40g415.2g14.6g20.4g
Valittu annoskoko1140g994kcal20g207.6g7.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna570g497kcal10g103.8g3.7g5.1g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139