Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g251g877kcal15g190.4g4.3g5g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g902g316kcal9g58.6g4.5g7.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2736g2385kcal48g498g17.6g24.4g
Valittu annoskoko1368g1193kcal24g249g8.8g12.2g
Annoskoko puolitettuna684g596kcal12g124.5g4.4g6.1g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139