Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g292g1023kcal17.5g222.2g5g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g1052g368kcal10.5g68.4g5.3g8.4g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3192g2783kcal56g581.2g20.6g28.4g
Valittu annoskoko1596g1391kcal28g290.6g10.3g14.2g
Annoskoko puolitettuna798g696kcal14g145.3g5.2g7.1g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139