Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g334g1169kcal20g253.9g5.7g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 267g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g1203g421kcal12g78.2g6g9.6g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3648g3180kcal64g664.2g23.4g32.6g
Valittu annoskoko1824g1590kcal32g332.1g11.7g16.3g
Annoskoko puolitettuna912g795kcal16g166.1g5.9g8.2g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139