Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g376g1315kcal22.5g285.6g6.4g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g1353g474kcal13.5g87.9g6.8g10.8g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g3578kcal72g747g26.4g36.6g
Valittu annoskoko2052g1789kcal36g373.5g13.2g18.3g
Annoskoko puolitettuna1026g895kcal18g186.8g6.6g9.2g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139