Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g418g1462kcal25.1g317.4g7.1g8.4g
Vesi, vesijohtovesi 334g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g1503g526kcal15g97.7g7.5g12g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g3975kcal80.2g830.2g29.2g40.8g
Valittu annoskoko2280g1988kcal40.1g415.1g14.6g20.4g
Annoskoko puolitettuna1140g994kcal20.1g207.6g7.3g10.2g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139