Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g500g1750kcal30g380g8.5g10g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g1800g630kcal18g117g9g14.4g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5460g4760kcal96g994g35g48.8g
Valittu annoskoko2730g2380kcal48g497g17.5g24.4g
Annoskoko puolitettuna1365g1190kcal24g248.5g8.8g12.2g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139