Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g501g1754kcal30.1g380.8g8.5g10g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g1804g631kcal18g117.3g9g14.4g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g4770kcal96.2g996.2g35g48.8g
Valittu annoskoko2736g2385kcal48.1g498.1g17.5g24.4g
Annoskoko puolitettuna1368g1193kcal24.1g249.1g8.8g12.2g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139