Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g585g2046kcal35.1g444.3g9.9g11.7g
Vesi, vesijohtovesi 468g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g2105g737kcal21g136.8g10.5g16.8g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6384g5566kcal112.2g1162.2g40.8g57g
Valittu annoskoko3192g2783kcal56.1g581.1g20.4g28.5g
Annoskoko puolitettuna1596g1391kcal28.1g290.6g10.2g14.3g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139