Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g63g219kcal3.8g47.6g1.1g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g226g79kcal2.3g14.7g1.1g1.8g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana684g596kcal12.2g124.6g4.4g6.2g
Valittu annoskoko342g298kcal6.1g62.3g2.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna171g149kcal3.1g31.2g1.1g1.6g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139