Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g668g2339kcal40.1g507.8g11.4g13.4g
Vesi, vesijohtovesi 535g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g2405g842kcal24.1g156.3g12g19.2g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7296g6361kcal128.4g1328.2g46.8g65.2g
Valittu annoskoko3648g3180kcal64.2g664.1g23.4g32.6g
Annoskoko puolitettuna1824g1590kcal32.1g332.1g11.7g16.3g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139