Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g752g2631kcal45.1g571.3g12.8g15g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g2706g947kcal27.1g175.9g13.5g21.6g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g7156kcal144.4g1494.4g52.6g73.2g
Valittu annoskoko4104g3578kcal72.2g747.2g26.3g36.6g
Annoskoko puolitettuna2052g1789kcal36.1g373.6g13.2g18.3g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139