Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g835g2923kcal50.1g634.7g14.2g16.7g
Vesi, vesijohtovesi 668g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g3007g1052kcal30.1g195.4g15g24.1g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9120g7951kcal160.4g1660.2g58.4g81.6g
Valittu annoskoko4560g3975kcal80.2g830.1g29.2g40.8g
Annoskoko puolitettuna2280g1988kcal40.1g415.1g14.6g20.4g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139