Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1000g3500kcal60g760g17g20g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g3600g1260kcal36g234g18g28.8g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10920g9520kcal192g1988g70g97.6g
Valittu annoskoko5460g4760kcal96g994g35g48.8g
Annoskoko puolitettuna2730g2380kcal48g497g17.5g24.4g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139