Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g104g365kcal6.3g79.3g1.8g2.1g
Vesi, vesijohtovesi 84g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g376g132kcal3.8g24.4g1.9g3g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1140g994kcal20.2g207.4g7.4g10.2g
Valittu annoskoko570g497kcal10.1g103.7g3.7g5.1g
Annoskoko puolitettuna285g249kcal5.1g51.9g1.9g2.6g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139