Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g125g438kcal7.5g95g2.1g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g450g158kcal4.5g29.3g2.3g3.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1365g1190kcal24g248.6g8.8g12.2g
Valittu annoskoko683g595kcal12g124.3g4.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna341g298kcal6g62.2g2.2g3.1g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139