Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g125g439kcal7.5g95.2g2.1g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g451g158kcal4.5g29.3g2.3g3.6g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1368g1193kcal24g249g8.8g12.2g
Valittu annoskoko684g596kcal12g124.5g4.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna342g298kcal6g62.3g2.2g3.1g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139