Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g146g512kcal8.8g111.1g2.5g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g526g184kcal5.3g34.2g2.6g4.2g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1596g1391kcal28.2g290.6g10.2g14.2g
Valittu annoskoko798g696kcal14.1g145.3g5.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna399g348kcal7.1g72.7g2.6g3.6g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139