Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakukkakaali gratiini

Laita parsa ja kukkakaali uunivuokaan ripottele päälle suolaa.

Sekoita maito, kerma, ripaus suolaa, valkopippuria ja mustapippuria keskenään.

Lisää jauhot voimakkaasti sekoittaen , anna turvota 15 minuuttia.

Lisää seokseen lopuksi juusto.

Kaada kaalien päälle tasaisesti.

Kypsennetään uunissa 175 asteessa keskitasolla n. tunti

ANNOS ON ISO MUTTA SIITÄ SAA LISÄKKEEN USEAMMALLE ATERIALLE JA PÄIVÄLLE

Kikiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, pakaste, Apetit500g105kcal16.5g9.5g0g12.5g
Kukkakaali, pakaste, Apetit250g43kcal4g5.5g0.5g4.8g
Ruokakerma ingman 5%100g85kcal3.5g6g5g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)200g52kcal6.6g6.2g0g0g
Polar 5% juusto100g170kcal31g0g5g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g30g108kcal3.9g21g0.6g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g1125kcal131g96.4g22.2g36.8g
Valittu annoskoko1180g563kcal65.5g48.2g11.1g18.4g
Annoskoko puolitettuna590g281kcal32.8g24.1g5.6g9.2g
Arvot/100g100g48kcal5.6g4.1g0.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38938