Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g357g232kcal5.7g53.6g0.4g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g250g238kcal50g0g4.3g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g143g114kcal0.7g10g8.6g1.4g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g73g106kcal12.1g1.1g6.2g0.1g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g16g12kcal0.4g2.3g0.1g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g1.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g5.4g17kcal0.5g2.7g0.5g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 143g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2000g1441kcal138.8g139.8g40.2g4g
Valittu annoskoko1000g721kcal69.4g69.9g20.1g2g
Annoskoko puolitettuna500g360kcal34.7g35g10.1g1g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449