Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g429g279kcal6.9g64.3g0.4g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g300g285kcal60g0g5.1g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g171g137kcal0.9g12g10.3g1.7g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g88g127kcal14.5g1.3g7.5g0.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g19g15kcal0.4g2.8g0.2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g2.1g1.3kcal0g0.2g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g6.4g21kcal0.6g3.2g0.6g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 171g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2400g1730kcal166.6g167.6g48.2g4.8g
Valittu annoskoko1200g865kcal83.3g83.8g24.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna600g432kcal41.7g41.9g12.1g1.2g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449