Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g500g325kcal8g75g0.5g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g350g333kcal70g0g6g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g200g160kcal1g14g12g2g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g103g149kcal16.9g1.5g8.7g0.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g23g17kcal0.5g3.3g0.2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g2.5g1.5kcal0g0.3g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g7.5g24kcal0.7g3.7g0.7g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g2018kcal194.2g195.6g56.2g5.6g
Valittu annoskoko1400g1009kcal97.1g97.8g28.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna700g505kcal48.6g48.9g14.1g1.4g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449