Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g571g371kcal9.1g85.7g0.6g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g400g380kcal80g0g6.8g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g229g183kcal1.1g16g13.7g2.3g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g117g170kcal19.3g1.8g10g0.1g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g26g19kcal0.6g3.7g0.2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g2.9g1.7kcal0g0.3g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g8.6g28kcal0.9g4.3g0.9g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 229g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3200g2306kcal222g223.6g64.4g6.6g
Valittu annoskoko1600g1153kcal111g111.8g32.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna800g577kcal55.5g55.9g16.1g1.7g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449