Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g643g418kcal10.3g96.4g0.6g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g450g428kcal90g0g7.7g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g257g206kcal1.3g18g15.4g2.6g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g132g191kcal21.7g2g11.2g0.1g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g29g22kcal0.6g4.2g0.3g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g3.2g1.9kcal0g0.3g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g10g31kcal1g4.8g1g1g
Vesi, vesijohtovesi 257g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3600g2594kcal249.8g251.4g72.4g7.4g
Valittu annoskoko1800g1297kcal124.9g125.7g36.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna900g649kcal62.5g62.9g18.1g1.9g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449