Broilerikiusaus,tulinen,maidoton

Laita perunasipuli ja broilerisuikaleet kerroksittain vuokaan.

Laita muut ainekset, paitsi vesi, vuokaan ja sekoita tehosekoittajalla ne kaikki sekaisin.

Kaada seos vuokaan perunoiden ja broilerisuikaleiden päälle.

Valele vedellä lopuksi mausteet ym. vuokaan.

Voit sekoittaa halutessasi ennen ja paistamisen aikana.

Kypsennä n. 200-225 asteessa reilu tunti.

Ensin kuumemmassa ja pinnan ruskistuessa vähennä lämpöä ja anna hautua kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus 1 kg (Rainbow), annos 1000g714g464kcal11.4g107.1g0.7g0g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g500g475kcal100g0g8.5g0g
Kevytruoka, kaurakerma, 6 % (Gogreen), annos 200g286g229kcal1.4g20g17.1g2.9g
Jalotofu, kylmäsavu (Oy soya ab), annos 300g146g212kcal24.2g2.2g12.4g0.1g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g32g24kcal0.7g4.7g0.3g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g3.6g2.1kcal0g0.4g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g11g35kcal1.1g5.4g1.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 286g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g2882kcal277.6g279.6g80.2g8.2g
Valittu annoskoko2000g1441kcal138.8g139.8g40.1g4.1g
Annoskoko puolitettuna1000g721kcal69.4g69.9g20.1g2.1g
Arvot/100g100g72kcal6.9g7g2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389449